resan till regnbågen

Fortsatt minus..
..både på stickan och på vågen.

Att stickan visar minus är absolut ingen nyhet och att vågen visar minus är inte heller någon nyhet även fast jag inte ansträngt mig lika hårt den senaste veckan. 
Det är bland annat lite övertid och mycket att göra på jobbet som har gjort att det inte blivit någon träning, men just nu ligger jag minus 5,5kg. SÅ JÄKLA HÄRLIGT!

Vi väntar fortfarande på att få göra kromosomanalysen då allt inte är klart på kliniken än, men det känns skönt på ett sätt att få vila ett par extra veckor från allt ståhej som vår långa resa innebär. 

Nu har jag cirka 3,5kg kvar att gå ner för att nå mitt mål inför nästa insättning, det kommer bli tufft men jag kommer kämpa på och inte ge upp! 

Jag lovade ju bilder på köket som vi renoverade innan jul och det kommer. Vi är inte helt färdiga då energin tog slut för att orka sätta upp de sista passbitarna och listerna, men ni kan få ett litet smakprov i alla fall! 👇

Före:

Efter:
(ursäkta röran, vi bygger om!)

Jag var väldigt nervös inför valet av just gråa luckor då jag var rädd att det skulle bli för mörkt, men vi är så nöjda med att vi vågade köra på grått! 

När vi flyttade in i lägenheten för 3,5 år sen så målade vi båda sovrummen vita för att enkelt kunna ändra sen när vi hade bott in oss lite och visste vad vi ville ha. För ett par veckor sedan så började jag göra i ordning sovrummet litegrann och det är nästan helt färdigt, det är bara lite hyllor, krokar och blommor som saknas. Jag är riktigt nöjd med resultatet hittills! 👇

Före: 

Efter:

Ber om ursäkt för en lite halvdålig efter-bild då den är tagen i mörker men det är en grönblå färg på väggen och samma i sammetsgardinerna. Jag tvekade först på om jag skulle sätta upp gardiner längs hela väggen men det blev verkligen ett mysigt slutresultat.
Det känns som att här kan vi återhämta oss och må bra på ett helt annat sätt än det vita, kalla rummet som var innan

Det var en liten kvällsuppdatering ifrån mig och det finns mycket mer att berätta. Bl. a. om vår mysiga helg med min familj när min lillebror tog studenten och den fantastiskt fina midsommarhelgen vi hade men det får bli en annan gång.  

Kram och godnatt ❤