resan till regnbågen

Tiden går fort
Jag har inte ens hunnit märka att det är över två månader sen jag skrev ett inlägg, tiden har gått så fort. 

Det har varit fullt ös i sommar, även fast vi bara var hemma det här året så har det hänt något hela tiden. En middag här, en middag där, padel, squash, jobb, renovering, sol, bad. 

Vi är inne på vår fjärde jobbvecka redan och vi går mot hösten i rasande fart. Jag älskar hösten. Det är så mysigt med busväder och att sitta inne med tända ljus och spela spel, kolla på en bra film eller en äta en god middag med ett glas rött ❤ 

Träningen har inte varit lika intensiv under sommaren, jag har fuskat en del men vågen har stått helt still. Varken upp eller ner.  
Jag känner att jag har fått en bra rutin på mat och träning så min plan är inte att hårdträna utan att det får ta den tid det tar med att tappa mer vikt. Jag är ändå gått ner 8kg sen i våras och det känns i rygg, knän och mage. Jag känner mig starkare och piggare! Heja mig! 

Förr förra veckan var vi äntligen och tog blodprovet för kromosomanalysen och i onsdags fick jag ett brev hem med en hälsodeklaration som jag behövde fylla i innan jag kan få en tid för hysteroskopin. Fy fasiken vad jag är nervös! 
Kommer dom hitta nånting eller inte? Är det bra eller dåligt? Kommer det att påverka den framtida (förhoppningsvis) graviditeten?

Jag känner iallafall att jag börjar bli redo för en ny graviditet. Kroppen är starkare och redo, psyket och tankarna jobbas det på för fullt med KBT, jag minns inte sist jag behövde ta en lugnande tablett för ångest och jag känner mig rätt så allmänt glad. 

Jag har en lång väg kvar att gå men den krokiga vägen börjar räta ut sig litegrann iaf! 

Välkommen hösten 2020 ❤