resan till regnbågen

Äggplock
Jag vaknade imorse och var jättetrött trots att jag sovit hela natten, jag kände mig inte ett dugg utvilad och var spänd inför dagen. 

Efter att jag hade duschat och ätit frukost var det dags att bege sig emot IVF-kliniken för att göra äggplocket. När vi satte oss i bilen så slog den riktiga nervositeten till, jag ville verkligen inte att dom skulle gå in med de stora sprutorna och jag var så rädd att det skulle göra ont. 

Väl på plats så blev vi som alltid bra bemött och omhändertagen. Sambon gick iväg och gjorde sitt och sköterskan kom in och satte nål i armen på mig, då passade vi även på att prata om att jag ville ha extra smärtlindring under plocket vilket dom skulle fixa. 

Sen var det dags att att gå in i rummet där alla minnen om det onda som hänt kom tillbaka. 
Men personalen är så omtänksamma och fina så på ett sätt blir jag lugn av det, sen satt ju min stora klippa bredvid mig och hans närvaro gör mig lugn. 
Min sambo Daniel, utan dig skulle jag aldrig orka kämpa mig igenom det här ❤

Det hela slutade bra i alla fall, mycket berodde nog på den starka smärtlindringen, men också att jag lyckades gå in i mig själv och andas lugnt igenom det hela. Jag har inte varit så fokuserad på länge och efteråt kändes det så bra och jag var stolt över att vi tagit oss igenom ännu ett plock. 

På måndag är det återföring och vi hoppas att många av äggen har bra kvalité och blir befruktade!