resan till regnbågen

Ruvardag 6
Idag är vi inne på ruvardag 6 (antal dagar sen ägget blev återfört) och tiden går extra långsamt, precis som vanligt efter en återföring.

Helgen var lugn och i lördags passade jag på att åka upp till min mormor utanför Hudiksvall för att umgås med henne, mamma kom också dit så det blev en väldigt bra eftermiddag och förmiddag innan jag åkte hem igen på söndagen. 
Under veckan har jag pluggat och gjort rödvinbärsgelé av bären från våra buskar som vi har på baksidan. Jag har tänkt att göra det ända sen vi plockade dom i somras men det har inte riktigt blivit av då vi haft en del annat att ta tag i... Det var skönt att ha det gjort nu då jag gått och tänkt på det ett tag. 

Jag kände att jag fick lite energi efter helgen och hade gärna vilja anstränga mig lite mer med allt både hemma och i skolan men nu har jag blivit sjuk med ont i bihålorna, ont i halsen och lite feber. Det kom väldigt olägligt då jag har en uppgift som ska vara inlämnad på söndag och ett prov på onsdag men ikväll har jag känt mig lite piggare så jag hoppas att jag är på bättringsvägen.

Igår den 27 februari var det 10 månader (!) sen som vår lilla ängel föddes och flög iväg upp till himlen. Vissa dagar är det så overkligt att det känns som att det aldrig har hänt, andra dagar känner jag fortfarande hans hårda sparkar i min mage. 

Lilla älskade Axel, vad vi saknar dig! Livet är så tomt utan dig ❤